Selecteer een pagina

Aero Services

Aero Services is voornamelijk actief op de luchthavens van Luik en Brussel Airport met als diensten rampservices, de-icing, catering en reiniging van vliegtuigen.

Diensten
De-Icing
Reinigingsdiensten
Onderhoud van vliegtuigen en handling activiteiten

AERO SERVICES GESCHIEDENIS

Aeroservices, een maatschappij in dienstverlening op luchthavens, is haar activiteiten gestart op de luchthaven van Liège in 2001 en op Brussels Airport in 2014, en in de loop van de winter 2016-2017 er begonnen met het ijsvrij maken voor DHL, Swissport, Brussels Airlines.

Als specialist in winteractiviteiten, en vooral het ontijzelen, maken wij een verschil op Brussels Airport.  Met een flexibele en technisch zeer onderlegde organisatie, bieden wij ondersteuning aan luchtvaartmaatschappijen en  grondafhandelingsbedrijven in alle aspecten van de luchtvaart.

Het reinigen van de vliegtuigen, zowel binnen als buiten, het onderhoud van de toiletten en aanbieden van drinkwater, het ontijzelen van vliegtuigen zijn enkele diensten die wij vandaag aanbieden.

Onze dienstverlening op Brussels Airport is ontstaan nadat meerdere luchtvaartmaatschappijen ons gewezen hadden op enkele “bestaande” knelpunten.

Wij zijn fier op ons personeel en de doelstellingen die we al bereikt hebben en zullen blijven investeren in opleidingen en aangepaste machines zodat wij steeds het verschil blijven maken op Liège Airport, Brussels Airport, en de luchthaven van Charleroi.

De investering in de nieuwe ontijzingsmachines Safeaero en ook onze trekkers Douglas kunnen bovenstaande affirmatie enkel bevestigen.    

De-Icing

Eens de temperatuur onder nul valt, dienen vliegtuigen voor het opstijgen ijsvrij gemaakt te worden. Wij bieden deze diensten aan met onze hoogtechnologische machines voor ijsvrij maken en  ontdooien. Dank zij spitstechnologie streven wij naar een minimaal gebruik van chemische producten met een maximaal eindresultaat.

Veiligheid voor alles!

Aircraft De-Icing

Aircraft Anti-Icing

Reinigingsdiensten

Wij bieden professioneel reinigen van vliegtuigen aan, zowel binnen als buiten. Voor het extern kuisen kunnen wij zowel droog als nat reinigen, naargelang uw behoeften.

Wij staan garant voor hoogwaardige reinigingsdiensten.

Transit Cabin Cleaning

Cockpit Cleaning

Trash and Toilet Services

Horse Stall Cleaning & Disinfection

Technical Aircraft Cleaning

Wet and Dry External Cleaning

Onderhoud van vliegtuigen en handling activiteiten

Aeroservices beschikt heden over een belangrijke vloot machines voor grondbehandeling.

Het ondersteunen van luchtvaartmaatschappijen en beheerders kan zo op elk moment gebeuren.

Drinkbaar water aanbieden, reinigen van toiletten, vliegtuigen verplaatsen en slepen, … zijn enkele van de diensten die wij op  Brussels Airport kunnen uitvoeren.

Flexibel, innovatief en vastbesloten zijn de bouwstenen van Aeroservices.

Dit is trouwens het motto van Aeroservices.

Loading / Unloading of Aircraft

Pushback

Towing

Lavatory & Potable Water Services

Crew Transport

Aircraft Positioning

GSE

Renting and Maintenance of GSE

Contacteer ons

Kantoor

Telefoon

Verkoop

Telefoon

Operations

Telefoon

Aero Services

Adres:
Liège Airport Business Park
Rue de l’aéroport, 52 Box 1
B-4460 Grâce-Hollogne/ Belgium

BTW-nummer:
BE0476 022 055

Contacteer ons